Persiapan Raya


Semalam belikan songket kaler putih silver untuk suami tercina dan bb dhiyya ... mak suker cantik ..putih .. bersih... memula tuh ingatkan nak shopping cari baju kurung kaler silver gak tapi dah sangkut sama songket kaler putih la pulak. bila ingatkan Encik suami takder songket putih lagi teruss la belikan 2 untuk bb dhiyya sekali...

Baju raya sedondon tak jumpa lagi.. camner nih.. (garu2 kepala) baju kebaya i kaler biru mude lak tuh.. yang kirim untuk adik belikan tak tau lagi kaler apa... kena carik jugak nih kaler silver sepasang.. baru match.. kalau tak org tak tau la kitorang satu pasukan..heehehehee

Kenapa la ray ni aku tak begitu beriya2 untuk beraya yek... kerja lak sampai hari jumaat.. pagi sabtu dah kena gerak awal balik kampung.. raya umah tak sedia satu apapun. biskut order tak sampai lagi, kek lak aduhaii sebijikpun tak buat lagi... beg travelling si kecik dah koyak pun.. aku tak cari ganti lagi, baju2 balik kampung tak kemaspun lagi.. alahaiii kenapalah ni... kenapa lah ini,
kenapakah.. mengapakah..

Comments

Jiey^Mien said…
apsal ramai yang tak beria nk raya nih..
jiey excited nk raya, tp at the same time, tanak ramadhan abis..
camne tu??

Popular Posts