Monday, January 31, 2011




Teeheeeheheh.. apa cer hupdate blog tanpa salam tetiba sesengih sensorang
=) Assalamualaikum w.b.t


Maklumla besiaran di waktu pejabat (skema tol bunyiknyer) .. harus sedikit sengih serba salah dibuat untuk membunuh sedikit rasa kurang hensem kerana mencuri waktu ahahaaa...muka harus serius.. tangan penuh dedikasi menaip ..mata kasik pusing2 ckit memberi makna otak sedang bekerja.. takper kaunter clear.. hujan 2 hari nih jadi client tak ramai yahoo! 


Mak sangat in lurve dengan style shawl n syria skang nih kan.. lagi tengok style bebudak blog geng scarflet, hijab scarf from Indonesia pergh.... cair mak cair..... jatuh centa seangat.. kenapa korang nampak cute dan chantekkkkk lagi ayu sesangat ha.. pakai apapun cun.. nampak chumell mak geramm macam nak tarik2 pipi tuh... suka tengok.. blog Cik Nadia Bayu &  si cute Fatin Liyana dan selalu dapat inspirasi di sini Hijab

Owh.. sangat giler teruja tau tak sabar2 nak tau kalau2 dorang ada entry terkini... lagi2 bila buat video cara2 pemakaian shawl... lagi2 tengok cik Nadia pakai sepit ribbon cute kat tudung owh ... sapa tak suka tengok yang cantek2 kan... Mak yang dah anak 2 ni pun masih gilakan kecantikan tau... (tak sedar diri muka kertu tahap anak 8 orang dah  hehehee) teringin nak pakai sepit ribbon2 macam tuh tapi.. segan takut org cakap orang ler kamo dan kamo ler tuh.. tak sedar diri dah kertu ada hati nak nampak comel dan cute umo thn nih masuk 30 tak seswai tau huhuhuhhuuuu!!! sweet 17 please!!!



Ha..ada sekali tuh kiter cuba shawl ala siti.. guna cotton shawl sangat jatuh chenta tau.. rasa pakai tak mau bukak2 dah hehehee.. sangat selesa dan kemas.... sejuk..


okla... len hari kita cerita lagi ek.. tengah sibok dok usha shawl2 cute ...owh.. cimb n maybank2u system down please... parah dah poket nih... takleh tahan .. tak beriman betol la..  ish..ish.. tak baik cakap macam tuh.. kurang iman bolehla.. hihihiihiii





1 comment:

Susu said...

MamaDhiyya pun comel apa?

ALWAYS LEAVE OFFICE ON TIME =P

1. Work is never ending process. You can never finish the works. 2. Interest of a client not more important than your family. 3. If y...