My Hero

Ah Yin...(Darling...) senyum lok mommy mok amik gambar tok!! =)

Tak Ready lagi..

So..cute
my 2 handsome Heroes,
Apsal rambut Dhiyya jadi cam pompuan yek... sebenarnya rambut belah depan tu dah panjang sangat sampai mencocok matapun.. dah tak tahan sangat aku pon guntingla.. alih-alih ingat nak bagi macam boy ckit.. boleh jadi makin ayu.. sah2 aku takde talent jadi barber heheeheh ;p

Entry takde nak cerita apa-apapun.. minggu nih tak bersentuh langsung pun mesin jahit tu.. mak letih u... banyak sungguh keja kat off. tu.. balik umah nak buat apa pun dah tak larat .. siap-siap keja umah sikit pastu landing... baik punya..(tido) krohhh!! kroohhh!!

Esok labour day..
Yeay..Yeay cuti.. Selamat Hari Buruh Sumwa buruh-buruh sedunia ;)
Selamat bercuti-cuti Malaysia..

Cuti-cuti ni rasanya nak jalan-jalan carik fabrik.. yeah... itu tugasan dari minggu lepas lagi entah bila la agaknya boleh singgah.. niat tu ada.. oleh kerana dilanda kesibukan seminggu dua nih.. tergendala jer program tu.. harap-harapnya minggu ni menjadi lah yer.. =))

Comments

Popular Posts