Bag Lagi ....

nih lah brand tag kiter... =)
Pink you!

Part poket beg tuh.. jadi peberet.. ;p heheheh payah jugak la nak siapkan

Belah dalam ada 1 lagi poket..

Another new project, heheheeh seronok sungguh rasanya bila dah siapkan sejibik lagi beg nih... tak tau nak namakan apa pun.. handbag lah kut ;p kain nih mulanya nak buatkan laptop cover untuk my sis.. heheeheh oleh kerana mood buat beg datang so... selamba ja aku boleeh pick da pink 1 dalam banyak2 kain tu dan potong heheeh dah siap tuh baru sedar.. sorry sis.. nanti beli kain yang baru =)

Projek semalam nak beli fabrik lain tak jadi.. tu lah namanya manusia. Kita hanya mernacang tapi Allah jualah yang menentukan segalanya..

Ayahanda dan bonda terchenta mengunjungi kami semalam, Sempat juga bermalam semalam sebelum tu tido umah kakak hari nih tadi lepak umah atuk pulak.. ;p busy sungguh schedule orang tua tuh bila sesekali bercuti.. Mak cakap sekali turun Miri kena melawat sumwa biar adil.. umah kakak semalam umah haku semalam umah nenek (mak kepada mak) semalam =) tuh pon haku sikit nak merajuk dah ingat mak dah tak sempat nak singgah mau muncung aku sedepa heheheheheh jahat sungguh anak nan sorang nih yek.. petang tadi dorang dah bertolak balik Bintulu.Adik pulak tinggal nak melepak di umah kakanda tercintanya nih.. heheh aku suka jer.. ada la yang nak temankan dhiyya main..

Opss lupa lak semalam pun dah siapkan seluar pendek (seluar tido) untuk ayahanda tercinta tak sempat nak amik gambar kaler purple lagi.. ;p heheheeh bapak cakap takper bukan nak bawa keluar pun nak buat tido jer..;p

Penat jugak rasanya minggu nih.. kehulu-kehilir sibuk macam-macam kena buat tapi keletihan tuh hilang bila orang tua datang apalagi bila boleh siapkan beg =) hehehehehe tuh lah yang paling membahagiakan... baru jam 8.00 mlm dhiyya dah tido pun.. letih sangat agaknya bejalan sehari suntuk petang tadi lepak umah nenek (atuk dhiyya) boleh main kejar-kejar dengan itik heeheeh seronok tengok Dhiyya.. 1st time jumpa itik.... becok jer mulutnya.. kepong duck kepong duck... nak tergelak pun ada Bahasa Sarawak campo Omputih huh! tak seswai...

Comments

Popular Posts