Balik kampung..oo Balik kampung...

Dhiyya wif mummy main kejar2 itik (ops! sila abaikan gambar lengan separuh yang sebesar balak itew... Argh.. mak dah gemm... duh!!)

Ya Ampun.. gambar tersebut menyerlahkan lagi lemak 2 yang tidak dijemput itew.. tidak... macam monster pulak dok kejar belakang Dhiyya hheeheeh almost no shape pergh... kena diet nih...

Biasanya, kalau cakap jenguk nenek mesti orang ingat balik kampung..
Jadi Petang tadik kitorang singgah umah nenek (tak lah jauh manapun..) kira balik kampung lah yek .... hehehe ..
Lepak-lepak makan siput sedoottt (tak ingat nak amik gambar) my sibling, mummy, daddy n uncle cakap sedappppppppppp hubby pon suka tapi aku tak sampai hati pun nak try.. heheheh dorang cakap rasanya macam kerang.. oleh kerana kerang pun bukan peberet i hheeheehe so.. takpe la.. kalau siput tuh sarong cantik-cantik pakaikan baju blink-blink baru aku sanggup hisap rasanya =) jahatkan aku .. ;p

Comments

Popular Posts