Funny Little Dhiyya






Gambar pertama tu hubby amik kat Fratini's time dinner .. tak nak mummy suapkan nak makan sendiri habis.. pinggan mummy sekali Dhiyya tolong cedokkan... so.. comot... sedap betul agaknya spaghetti sampai pipi sekali nak try makan..

He..he..he.. another picture..
TEngok muka tu. pun dah lawak.. =) he.he..
Asal majuk n temper masuk dalam bakul.. asal masuk lam bakul tuh.. nak temper la tuh..
Muka boring paksa mummy bukak Thomas & Friends.. tapi mummy malasss nak layan.. asyik2 ulang lagu yang sama ;p sajer nak nyakat sebenarnya.. suka tengok muka jadi macam tu.. muka comot lepas makan biskut chocolate, Muka tensen sebab kena amik gambar time marah ;p hehehee sayannng anak mummy buah hati mummy... dah..dah..dah... jom tengok thomas...

Comments

Popular Posts