Saturday, May 23, 2009

GiveAway by My SiFoo K. Fida







Ya... kawan-kawan..
ada lagi berita baik di sini..!!! sila sebarkan kepada kawan-kawan yang lain..
K. Fida tersayang telah membuat giveaway terhebat sempena sambutan hari lahirnya semalam =) ya.. berita baik juga buat kita.. sila..sama -sama menerjah serta melawat blog beliau tentang keluarga serta kisah kasih abadinya di sini atau dunia kreatifnya disini

Untuk pengetahuan kawan-kawan.. kenapa saya gelarkan k.fida ni sebagai sifoo kerana:

1) Beliaulah orang pertama yang dengan senang hati dan tanpa berkiranya telah mengajar saya persediaan sebelum memulakan aktiviti quilting.

2) Mengajar saya bahan-bahan apakah yang perlu ada sebelum memulakan aktiviti menjahit..

3) Mengajar saya apa itu rotary cutter (lucu bunyinya kan.. tapi setelah k.fida menyebut baru saya tahu aktiviti quilting itu akan lebih cantik kalau ada cutter nih.. memula tuh guna gunting jer lambat.... n tak tepat.. 1 more bravo 4 k.fida..

4) Yang lainnya, selalu menjengah ke blog beliau juga menjadi pembakar semangat dan memerah daya kreatif saya untuk menjadi seperti beliau =)

Oleh itu, gelaran sifoo tuh adalah amat seswai ditujukan untuk beliau =)

Love, mamadhiyya

2 comments:

mama alicianorman said...

Hi mamadhiyya..terima kasih sangat sebab sudi join give away akak ni..tapi segan plak bila panggil akak sifoo..heheh lucu pun ada..mana ada sifoonye..sapu ye lah kot..hahah...anyway...thanks again..

nasib baik dah buat entry pasal give away ni..lupa nak cakap dalam syarat2 entry tu..dah buat takpe..tak yah cakap dah..heheh..ok bye..jangan2 segan2 lagi kalu nak tanya apa2...kak diah dan lain2 juga boleh jadi sifoo tau...derang pun power jugak..heheh

MaMa DhiYYa said...

okeh sifoo..
kekekeek

ALWAYS LEAVE OFFICE ON TIME =P

1. Work is never ending process. You can never finish the works. 2. Interest of a client not more important than your family. 3. If y...