DiaRy CoVer



Ehem..
Setelah berminggu - minggu semangat malas menganggu ni lah hasil mahsyul terbaru buah tangan kite.;p

Juz a simple diary cover green n pink polka dot ... beli kat house of textiles hari minggu lepas. Ada beberapa fabric lagi yang kite beli tapi tak amik gambar lagi .. tunggu rajin nanti kiter publish yek.

Plan terbaru nak buat pyjamas untuk hubby tersayang... dah beli cotton biru gambar yatch kecik-kecik heheeheh.. pastu ada cotton linen gambar bunga rose kaler biru n pink plan nak buat bag tapi tak plan lagi pattern yang macam mana.. actually mood malas nih masih menganggu sebab tuh tak nak sentuh yang berat-berat dulu selalu tuh kalau tengah serabut tapi nak sentuh jugak mesin jahit alamatnya rosak la fabrik tuh..

Tak tau kenapa mood tak berapa nak elok 2,3 minggu nih... kat opis sibukkkkkkk memanjang tension jugak balik umah pulak dah letih... bb dhiyya demam skang nih kiter pula kena sakit tekak perittt woo.. tu la gamaknya mood tak berapa nak best...

Nak kena gi holiday jugak ni baru ada semangat agaknya ;)

Comments

lilstitchy said…
hye mama dhiya! hehehe ade tutorial diary cover nih x? hehe syg nak gune? malian pki jer kot.. tp bukan tok yg ganas la hehe setakat letak mangkuk panas jer.. since dining table umah lian atas die kace hehe
MaMa DhiYYa said…
insyaallah lain kali kiter boh tutorial keh.. segan pulak nak letak Lian lagi terror beb bab jaiht-menjahit nih... bleh berguru nih..

Popular Posts