Sunday, May 24, 2009

Fabrik terkini




heheeeee.. inilah dia janji tertangguh selama ini ;p
berminggu-minggu dah plan nak gi shopping fabrik tapi tak terpegi-pegi lagi..
kali nih menjadik jugakla plan kiter.. =)

kain-kain ni kiter tak plan lagi nak buat apa...
ada plan terkini nak buat applique tapi kain ni tak seswai so.. mungkin kena cari kain yang lain.. pattern dah ada tapi kain plak takde..

Kain-kain ni mungkin akan menjadi mangsa percubaan untuk membuat beg dan baju dhiyya ;p
atau baju mommy dhiyya heheehe tunggu....

baru siap buat cover diary lagi minggu lalu.. tapi tak sempat nak snap.. nantilah kita cerita entry yang lain keh.=)

5 comments:

aspalila said...

memang seronok dapat gi shopping kain kan tapi tulah .. kalau x kuat iman, nipis bag duit . huhuhuhu

SyahNur said...

cantiknye kian.. mmg best kan sesekali shopping kain ni..

Alviana said...

sweet! that red white fabs look awesome. Looking forward whatever u will make :)

GABAN said...

wasehhh..eh kain nok kaler merah ya kacak ohhh..cney meli?? bepa rega

MaMa DhiYYa said...

aspalila = betul tuh... nasi encik hubby selalu keep remind..kalau tak.. harrus... dihabiskan segala stok yang ada.. masuk kedai kain macam org gian keeeke

Syahnur = ya betol...

Alviana = ramai yang kenan kat kain merah nih.. kiter pulak have no idea nak buat apa lagik.. sayang nak gunting ;p kekkee

gaban = meli kat kedey house of textiles x jauh dari button point ya juak tp dpn lagik kalau x silap 1mtr=RM 24.00 mun x salah la.. lupak ehs.. try g sia mun pandei pilih ada juak kain nak best2 =))

ALWAYS LEAVE OFFICE ON TIME =P

1. Work is never ending process. You can never finish the works. 2. Interest of a client not more important than your family. 3. If y...