Entry tangguh-tangguh

Sajer jer letak gambar lamer nih... dah gambar yang memang nak upload selalu jer tertinggal kat off. huhuhuhu..my sweetie wif choc muffin .. hehehe eiii kenak giginya camya.. ;p

Babah wif bb dhiyya...
Mommy wif bb dhiyya @ Sushi King =)


Salam rindu... buat kengkawan sumwe... =)
banyak sungguh dah entry tertangguh yek =/ macam janji manismu jer la.. plan nak buat entry gotong-royong la.. entry open house raya kat off pun tak update lagi.. ish.. cam derhaka lak rasanya.. dok janji2 tapi still tak tertunai-tunai.. huk! huk!

Sebenarnya.. bila plan nak wat entry gambar tak upload lagi.. kalau plan nak update kat off. pendrive lak tetinggal kat umah dengan segala macam gambar nak update.. kalau nak update kat umah lak.. pendrive tetinggal kat office.. aduhaii terasa macam mak nenek sungguh..

En. suami pun dah start sound.. berabuk dah blog ... apa ceta tak hupdate2 lagi. hehehee kannntoiiiiii curik2 bacer blog org.. cakap tak minat blog huhuhuhu dah tahu.. ;p

15 November is my birthday.. so tak sabar sungguh nak tahu ader orang ingat ker hari tuh ;p

Ceta pasal si kecik Dhiyya lak.. Mmmphhhh ... dah becok sungguh mulut bercerita itu dan ini .. non stop... tapi kat umah n dengan sedara mara jer... becoknyer.. kalau jumpa member2 off harammmm sepatah pun tak nak bercakap.. nak kena hantar ke skolah jugak tahun depan nih.. bagi ada communication skill ckit.. heheheh belajar jumpa orang.. belajar berkawan yer tak?
camanelah kalau si budak kecik tu gi sekolah yek.. harap2 oklah tu =)

Comments

Popular Posts