Tuesday, November 10, 2009

Off. Family day (nama jbtn adalah dirahsiakan kekeke)







Ya.. Hari minggu nan lalu kami sekeluarga telah bergumbira Hoorey Hoorey... di sambutan hari keluarga untuk off saya.. sangat bergumbira walaupun budget kami adalah sangat ciput... ada games ... sessi main2 di pantai n of coz harus ada siaran makan-makan.. sessi bbq dan cabutan bertuah .... end of story semuanya adalah sangat memuaskan hati (hehe mentang2 mokcik dapat hadiah cabutan bertuah)

lokasi untuk sambutan off. kami adalah di Qtrs Shell Lutong , Miri (Rumah Boss) .. hehehe.. dan saya bersama seorang colic telah ditugaskan untuk mengetuai bahagian makanan (huh! seswai sungguh) menu kami adalah nasi beriyani, ayam panggang, ikan panggang, mee udang, sandwich, jajan , kekacang serta buah-buahan .... simple kan.. selain sekadar bergumbira dan berkenal rapat sesama ahlil keluarga kami juga meraikan member yang bakal dipindahkan ke daerah lain ... bubbye friends... semoga kamu meraih lebih banyak pengalaman dan cabaran di tempat lain ~ ukhuwwah fillah~

Baby dhiyya adalah sangat seronok ... dapat jumpa kawan2 , berlari macam tak mau berhenti.. menyanyi dan boleh pijak2 tanah tanpa ada jeritan tarzan dari mommynya hehhee.

Games pada hari tersebut adalah (huh skema sungguh ayat gue kan) Istana Takeshi (bina istana dari pasir) , Games bowling kelapa (hawau sungguh .. beratt tuh.. seliuh jari-jemari halus kiter), tiup balloon, karaoke dan bawa lari bola pingpong dalam sudu... acara pada hari tu tak ler banyak sangat memandangkan dibuat pada hari Ahad of coz belah petang sumwa nak rilex2 kan... jadi hanya dibuat setengah hari sahaja ... tepat jam 12 tgh sumwa acara pun selesai dan kami mulai gerak balik dengan perut dan hati yang gumbira ... =)

2 comments:

Gaban said...

ya rabbi..best eh dpt selebret familyday. kmkorg pun start minggu depan. yess!! ngabiskan kupon jak pas ya balit..hehehe..hubby x da ctok uwaaaaa...

MaMa DhiYYa said...

Menay.. happy berhoohey hoohey..
xpa sikda hubby pon.. ktk urg beranak jak ngabis kupon..
happy family day =)

ALWAYS LEAVE OFFICE ON TIME =P

1. Work is never ending process. You can never finish the works. 2. Interest of a client not more important than your family. 3. If y...