Sunday, November 22, 2009

Short pant


Inilah dia janjiku yer kawan2 ... hasil mahsul keberjagaanku malam tadi.. camera cap ayam je adernye jadi hasil kejadian nyer tak berape nak masyuk.. layankan ajer lah yer..
Mmph.. kain cotton kaler biru pattern gmbr burung nih aku buatkan seluar tido untuk bb dhiyya.. seronok dia..dok sebut bird.. bird..


Nampak cam besar kan.. memang besar pun.. takper senang budak tuh nak tido bersilat ke kungfu ke time tido..selesa gerenti =) heheh

Yang nih pun american cotton gak.. buat short pant untuk gurls memang komfem..

Sila lihat seluar tersebut dan abaikan kaki yang gebu serta katek itew kekeke..

Yang nih..En. suami punya.. dark blue wif vacatin motto gambar car, yatch pelbagai.. harap time mimpi tuh gi honeymoon ler kunun ;p hehehee

Hheheehe yang nih pulak ..model sombong..langsung tak mau posing.. puas aku paksa.. nak duduk gak huhuhuhhu... biar.. esok jangan tekejut tengok gambar nih...kekekeke kaki jambu ;p


Okeh kengkawan tengok mood dulu petang nih.. kalau rajin kita gi main2 mesin jahit lagi.. happy weekend.. =)

2 comments:

Alviana said...

cute cute pants.. for the whole family. wonderful :)

MaMa DhiYYa said...

thank's alviana =)
ur denim skirt also..so cool..=)

ALWAYS LEAVE OFFICE ON TIME =P

1. Work is never ending process. You can never finish the works. 2. Interest of a client not more important than your family. 3. If y...