Entry sawang..



Hmm... bekurun lamanya blog ni dibiarkan berhabuk... sib baik takde cecak mati pun.. rinduuu sesangat nak melepak disini ;p

Sebab2 rumah ini bersawang adalah :

1) Terlalu sibuk hinggakan tak terjengokk pun hatta seminit dua.. sampai2 umah jer, masak, layan bb dhiyya n padammmm sesama at 8.30pm every night ;p .. hehee kununnya nak train kan si bbay dhiyya tido awal coz next year nak gi skolah... tidurkan anak sambil tidur sekali kekeekeke =)

2) Baby dhiyya kena ulser kat bibir sebelah bawah dan diikuti dengan demam yang merengek. (memula cerita nak jadinya ulser tu adalah apabila si cute ni sangat rajin habit wet tissue sekotak buat lap body bycycle nya .. hu! macam kotor.. ended by terhantuk bibir kat handle bycycle dan berdarah.. da next day jadilah ulser lak... =( siannn baby.

3) Lap top kiter lama dah kene curik.. hari tuh ada cetakan... kan..kan... jadi lap top suami yang selalu kita wat menebeng tuh kena pinjam ngan my sis... ( lap top dier dan pinjamkan untuk adik kat IP, lap top off lak tak sampai lagi.. so pinjamkan dier dulu. .. since kita pun takde lagi nak guna =)

hehehe itulah antara sebab musabab laman ini bersawang yer kawan..

Sekarang nih tengah hujan di miri ... Encik suami lak ada outdoor game dengan officemate/Curtin university .. tinggalla kiter berdua dengan bb dhiyya... dhiyya lak sebok nengok ujan kat luar.. hopefully jadila.. my sis n atuk (oyang) dhiyya datang lepak kat umah hari nih.. Hmm... boringnyer...

Comments

Popular Posts