Sewing Mode



Ahaks.. lama sungguh tak bercinta dengan mesin jahit ku itew.. Auwww.. sungguh rindu syahdu rasanya.. jadi sebelum memulakan sesuatu yang berat.. gue kasi panas itew enjin mulai dengan short pant Encik suami, short pant diri sendiri dan bb Dhiyya =)... Amacam kawan? kekeke sound macam gempak.. takat short pant jer.. tutup mata ponn leh buat kekeeeke...

Wah.. indah sungguh rasanya bersantai di hujung minggu.. spring cleaning, playing wif dhiyya... shopping barang dapur wif En. Kekasih a.k.a suami dan sempat gak napping sekejap belah petang. ... malam lak.. siap mengilap mesin jahit yang dah hampir 3 bulan terperok kat hujung penjuru rumah ku ini =p hehehehe ...

Finally at 1.00 a.m siap gak ler 3 pasang short pant buat kami bertiga.. take only 1 hour 2 finish it.. hehe... En.Kekasih & anakanda tercinta dah lama pun hanyut dibuai mimpi.. ... opss... lupa nak habaq... gambar sluar tak sempat nak snap dah malam. seram lak berlama-lamaan kat luar sorang2.. jadi hangkut ini lappy bawa dalam bilik n update ini blog.. tak sabar nak buat entry baru.. (nak menunjuk lah itew ;p) hehehe.. insyaAllah esok kita posting gambar "short pan" ku itew... ketiga-tiganya menggunakan American cotton.

Esok takde plan lagi.. mungkin sebelah petang nak ajak baby dhiyya gi swimming or lepak2 je kat beach =) .. ataupun En. kakanda lebih suka berehat sambil menonton papadom di rumah sahaja .. anyway.. i love my weekend.. what say u darl... =)

Comments

Popular Posts