my new project..



Entry kali nih tak lain tak bukan.. tentang hasil keje mak yang tak seberapa nih.. ;p


1st gambar tuh baby dhiyya tengah pakai baju tido kain cotton yang mummy jahit raser happy sangat dapat siapkan 3 sekali malam tu.. start kol 11pm sampaik kol 3am mmph.. tuh namanyer datang high menjahit ;p

yang kaler biru purple tuh pulak baju tido baby dhiyya jugak kite ikut tutorial baju kimono kat blog maner ntah lupa dah..

Yang satu nih ;) kiter suker sesangat so.. cute seluar tido kaler merah ada buah strawberry so.. cute.. sebetulnya kite nak tambah poket kat tepi seluar tuh sebelah menyebelah tapi dah terjahit awal plak sisi seluar tuh dah tak sabar so.. tak bleh nak boh poket pulak.. so kite simpankan plan tuh untuk lain seluar lah yek ;)

Gambar last tuh pulak pasal quilt kite yang masih dalam pemprosesan.. hehehe tak sabar nak siapkan.. kite guna cotton memurah jek.. tak expert lagik karang dah terror boleh la kut.. kaler purple bunga kecik2.

Kite baca kat blog kengkawan lain terrror jer nak cerita jenis2 cotton nih.. tapi kite jenis kain pun tak tau ;p asal cantik amik and beli ;)

Dahsyat jugak hobi menjahit ni yek.. walau macam mana sebok pun time balik keja tuh.. siap masak2 n kemas umah ckit mesti try jugak nak menjahit tak kira jadi seluar tido satu pun jadik.. tak tahan nak tunggu hujung minggu ;)

Comments

Popular Posts