Congratulation Udak Epy..



Yer .. semalam my bro Udak Eppy baru dapat result SPM.. 5A 4B tahniah bro... seperti yng dijangka... dia memang adik yang selalu dapat result yang bagus since tadika sampai ler semalam.. tak kisah orang nak cakap kiter nunjuk ke aper.. tpi kite memang bangga dengan adik yang sorang ni...even dier tak dapat straight A's pon.. kiter tetap bersyukur dengan keputusan tu.. go bro!

Ader sorang lagi adik yng nak amik SPM tahun depan.Pak Usu Naim hope dapat result yang membanggakan juak.. kalau tak sehebat abang pon.. kurang2 dapat amik maktab pun ok jugak ... walaupun adik bongsuku nan seorang nih kemain kuat mainnya.. kite sumwa tetap percaya dan doakan yang terbaik untuk dier.

Kiter ader 3 orang adik selepas kiter dan kakak.. pendek kater kami ader 5 beradik lah.... hehe.. kami bertiga kakak yang diatas tuh... sumwa dah keja cam besa.. keja gomen.. ;p heheehe kakak kat Miri Port I.T Department kat ctuh..chaiyo2 berjaya jugak jadi head of department yek... tp puas la kawan tuh bersengkang mate.. pendek kate siang keje malam keje weekend jangan harap memang takder nak rilex2nye.. dan dier berjaya berada pada kedudukannya sekarang... so kiter bangga jugak sama kamu... go Sis!...nak dapat JuSA yek... go go

Kite yang No. 2 hehehehe keja gomen jugak. malu.. nak habaq jabatan mana hheeh karang terperaanjat hangpa sumwa.. ;p pssst!! pssT!! JAIS beb tapi tak berapa nak ustajah nih yang malu nih... kite jadi pegawai besa jer.. malaz nak keje ehs.. ;p tunggu kerajaaan naikkan basic jadi 10k ke 15 k ke hehhehehehe br nak rajin kot ;p

Adik pempoan yang no. 3 nih.. nun jauh merantau kat semenanjung Malaysia nun di Raub Pahang. jadik Peg. Kebajikan Masyarakat.. sebok memanjang jugak cetanya.Jarang dapat balik..Takpelah dik janji balik nanti harus belikan kain bawak balik sini.. free lagi best..

Adik bujang no. 4 dan 5 masih bersekolah lagi macam kat entry pertama tuh.. baru dapat result semalam dan dan entry nih khas untuk ucapkan tahniah kat my bro nih... semoga berjaya dalam apa juga yang diminati.. chewah macam ucapan cikgu besar pulak yek..

We Proud Of You.....

Comments

Popular Posts