Aktiviti di hujung minggu





;p heheehehe aktiviti menggatalkan tangan di hujung minggu... sungguh addict betol bila dah dapat sewing machine baru nih... tak boleh nak duduk diam... gatal jer rasa tangan nak buat something.. hari nih.. kiter rilex dulu pasal quilting tunggu datang mood balik baru nak sambung.. hari nih kiter berjaya siapkan 2 pasang baju.. ;) yea! congratulation 2 myself.. satu pajamas untuk baby dhiyya, 1 gown.. tak plan lagi nak kasi sapa coz takde baby gurl lagi nih.. tapi gatsl jugak nak try mencuba buat gown nih ;p satu lagi tak sempat nak amik gambar my 1st try buat pin cushin.. hehehhe cute jek...

So.. tomorrow ada satu hari lagi cuti..
tunggu yer... projek seterusnya. ;)

Comments

Dhiyya...cantik dress tu..dhiyya ambik pattern dari made by rae ye?..fida pun dah buat sekali ituhari...heheh..senang ajekan...

Oh ya dhiyya ada tanya pasal petua nak beli kain unuk buat quilt ye..takde petuanye..hehhe beli aje mana yg cantik lepas tu try lah matchkan...tapi quilt yg dhiyya buat kaler purple tu cantik...bagus...
heheh...salah tai..bukan dhiyya tapi mama dhiyya..heheh
lilstitchy said…
nice work kak! rajen nyer jahit baju!! jeles! nak blaja la! =P

Popular Posts