My HuGe ToTe BaG

hehehe ;p simple tote bag lagi.. ader 2 poket kaler hiju ader bunger2 merah kecik2 ..cute sangat..suker..


belah dalam beg tuh ada 2 poket jer. tapi cukup besar nak bubuh segala macam barang.. =) all of dhiyya stuff...

Pandangan sebelah depan..

Again... inside
dhiyya dengan baju tido terbaru yang kiter jahit hujung minggu tuh.. payah pulak nak paksa orang bujang yang payah nak bergambar skang nih.. cute sangat baju tuh.. kiter try buat macam Naruto pakai tapi end up jadi cam gini.. ok lah tuh!

Try nak amik gambar berdiri tapi payah betul nak pujuk model kecik nih possing... kecoh satu rumah sampai hubby terchenta pun penin kepala ;p .... last2 bolehla dari berkeping2 gambar yang diamik nih la ader ok ckit... yes kawan2 qualitynyer memang tak seberapa dengan camera phone ku itew... owh.. N73 darling yang cabuk itu, i wish... blackberry 4 my upcoming bestday... can darling...=) can la can la... ush.. lari topic pulak yek.

projek terbaru skang nih la nak buat labelling untuk tag sumwa koleksi made by mamadhiyya ;) of coz hubby yang kene tulun design n print out... so.. tunggu yek...


Comments

Popular Posts