Monday, March 23, 2009

My lappy cover...



Yes.. kiter baru siapkan laptop cover for my cute little ASUS ;)) sangat gumbira and sangat ler suker... bile leh siapkan bag ni.. kalau orang boleh buat makan berapa jam je.. yer.. kawan2 saya berjaya siapkan beg nih dalam masa 2 hari.. kui kui kui.. tuh dier kawan2 dahsyat tau... ;p

Dan hari ni kiter berjaya meniggikan hidung kat off nak nunjuk beg lappy baru nih ;p hehehehehe sungguh tak seswai.. uncang tuh pulak nak boh charger n mouse... beg tuh kecik jer seswai la ngan lappy i yang cute tuh...

so nih la projek cuti hujung minggu nan lalu... Sabtu bawak hubby shoppin cket kat fabric point.. harrusss kene paw cket.. dan nih la kejadian hasilnya..

Projek terbaru tak tau lagi ....suker sangat melawat blog kekawan yang lain. Teliti dan kemas betul jahitan dorang tuh. jelez.. i .. kiter punyer tak kemas mana pun lagi tapi kiter bersemangat tol nak buat cantek2 ;)

Next... nak jahit aper lagi yek..

4 comments:

Nurhayati said...

comelllllnyeee cover nih.. pink lagi suka ar.. =)

nickila said...

fabric point tu katne

MaMa DhiYYa said...

nurhayati- tq Nur.. ur baby so.. cute...
Nickila.. fabric point tu kat Miri,S'wak dear... handsome boy...

Sharifah said...

sukeyer fabby ni dhiyya,,,

kakpah kat serian... but area estate gedong... kire jauh gak la dr kuching,.. tapi selalu pi ujung minggu

ALWAYS LEAVE OFFICE ON TIME =P

1. Work is never ending process. You can never finish the works. 2. Interest of a client not more important than your family. 3. If y...