My Upside Down World.. n da New Me




Assalamulaikum semua =)
Lama sungguh dah tak bertapa disini... sungguh! kekangan masa adalah punca segala-galanya..
Hidup agak keatas dan kebawah semenjak dua menjak.. makanya.. blog pun tak terjengah.. fb pun sekadar singgah dan tak meninggalkan jejak pun..

First of all kata orang putih.. kita baru jer selesai amik exam KPSL di Kuch.. heheheeee rasanya semua boleh jawab..cuma.. part betul @ salah tuh yang kita tak tau =p

Esei rasanya alhamdulillah.. tp tang objektif tuh takut ada yang tak "cun" kata org Sarawak terkena tembakan hahahahahaaa.. anyway kita cuba-cuba sajalah ..kalau tak lepas at least tahu jugakla bentuk soalan nya mcam mana.. Anyway.. doakan kita ya kawan2 .. mudah-mudahan lulus dengan jayanya hehehehe =D

Comments

Anonymous said…
Tidak mengapa jika ada seseorang menyakiti, menyingung, mengasari hatimu hari ini kerana ada seribu orang yang sentiasa dan bersedia menyayangimu setiap hari....ALLAH kan ada.... KuasaNya melebihi segalanya.....♥ Sentiasa bersabar ya sahabatku....

dari aku yg meninggalkn jejak....
Jiran sebelah meja...ahaks...:p

Popular Posts