KESAYANGAN =)



Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh semua..
Wah...! lama sungguh dah tak bersiaran... macam biasa ... sibuk dengan keja opis sibuk dengan keja umah sibuk dengan balik kampung.. sibuk cuci, sidai dan lipat kain baju DaN
yang paling... paling terpalingggggg paling Mega sibuknya...

;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;

;

;
;
;
;
;
;
;
;


melayan si kecik chumell nih..








Jadi.. sila maafkan saya kiranya... rumah ini agak bersawang dan berkulat hehehehe... apatah lagi mesin jahit saya yang masih dalam kotak selepas berpindah tempoh hari...
Entah bila nak mulakan projek2 terbaru

Minggu nih planning nak buat cupcakes anak beranak termasuk Encik Kesayangan sebagai head chef heheheeh ... mudah - mudahan jadi jugak la plan yang satu nih =)

Comments

azzey said…
Mmg chumellah dia..pandai buat cupcakes ek? saya pandai mkn je...:)
Nour El AiN said…
chomelll sangat... hehehee (puji baby sendiri =p)
Tak penah buat pun cupcakes tuh cik azzey.. baru nak try berjinak2 ..
biasanya pandai makan jer.. =p
thanks singgah

Popular Posts