WishList...



Assalamualaikum sumwa...
Hahahhaaaa.. mari kita mulakan dengan senyum & ketawa..
Bagus untuk kesihatan tulang pipi & muka =p

Birthday adalah pada November 15
Tapi tak kira.. bersemangat giler... berangan-angan...
Mudah-mudahan .. En.Suami jangan buat lepas pandang la pulak entry nih =D

Mari kita mulakan dengan harapan... cita-cita dimakbulkan .. =p

Bismillahirrohmanirrohim.....
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..

1) Owh... kekasih hati.. Isterimu sangat perlukan gadget yang  inih.. buat masa sekarang.. sudah menjadi keperluan sayang... memandangkan.. beca kita nan sebuah.. yang membuatkan punch card Isteri kesayangan kamoo selalu bertanda di bawah garisan merah..


@ yang ini




kalau yang inipun..syukurrrrr Alhamdulillah =p


Sila tarik nafas sepanjang 12 harakat.. yer En. Kesayangan ... =D

2) Sumpah... menyesal pilih yang bagak2 bapok besarnya.. mommy tak sanggup dah usung benda alah nih kulu dan kilir



Boleh tak gantikan dengan yang ini hehehee


Stroller ni kan nampak ringan.. mudah.. kecik jer nak simpan dalam bonet keta dan agak stylish heheheee.. 10 markah disitew

Yang ini pun nampak ringan dan mudah =p hehehee


*tapi.. mana2 sajalah kanda asalkan ringan dan mudah =D





3. Inipun penting kanda (cheewah... tiba2 En.Suami bertukar menjadi kekanda.. =p 
Tak lama lagi kita akan meraikan Aidilfitri yang mulia.. Makanya, kanda perasan tak bahawa kita hanya ada Nokia E71 dan Blackberry sahaja untuk merakamkan kenangan kita bersama... tidak teringinkah kanda memotretkan detik indah dan saat kita sekeluarga bergumbira dengan camera yang lebih canggih ...  =p  (kawan2 sila muntah sekarang )... hahahaaa 



kalau dapat yang inipun adinda syukur.. =D


 Apsal entry wishlist nih.. jadik macam surat untuk En.Suami.. okeh.. wishlist adalah dibuka kepada sumwa okeh.. Harap maklum...

4. Sudah lama rasanya badan kertu ni tak dibawak berehat dan bercuti sambil cuci mata (cuti dalam ertikata.. mengadap pinggan mangkuk, kain baju, washing machine dan rumah yang berhabuk) heeheehehe makanya.. badan ini amat memerlukan ketenangan dan kerehatan... bercuti ke luar Negeri misalnya... kalau ke Luar Negara lagi Alhamdulillah =p


5. Akhir sekali... (tak payah banyak sangat... kalau dapat salah satu yang diatas pun syukurrr alhamdulillah.. namapun wishlist kan kan kan...) kalau dapat tolong tambahkan yang ini... pasti saya berasa sungguh perfect di tahun ini hihihihihi







Ameen ...ameen ya Rabbul Alamin... Harapnya termaqbul la impian kami nan di atas nih.. =)



Comments

fathiah said…
waaaa kita pun nak gak wishlist yg pertama tu ...suka sgt yg 2 merah kat atas tu..tp alhamdulillah dh ada yg merah no4 tu..

tp kan semua wishlist awak pun kita sukaaa..sgt2 suka...menagis laa incik suami kan..heheh

salam kenal ;)
Susu said…
nak buat wishlist jugak lah....

Popular Posts