busy..busy bee

sowiey... member...
al-maklumla sejak dua menjak jadi mak org tok, busy ikit weekend, x sempat nak bukak tenet, x sempat nak update blog.. cheewah.. mentang2 dah ada blog.. bg yg ada blog ya ktk org berhak rasa riak.. ahaks! asa maju jak ikit ku dr urg lain..ops.. lari dr tajuk dah ku tok..

ish.. busy nar ku weekend tok.. time ya lah ku nak mengabdikan diri ku utk umah, baby & hubby terchenta.. cun gik mentua dtg.. erm.. nang sik cukup la rasa kakitgn ku bersilat. op..ops.. iklan lok. nangis indah si kecik ku nan tercayang tok.. kompom mintak susu...

erm.. iklan jap 15minit melayan si kecik ku tek.. sik bulak ta ku tek.. dedek nak nangga tenet, nak update blog tok 2, 3 kali iklan.. lain gik hubby terchenta mintak kopi indah..

bebalit gik pa nak diceta ku tek.. xda pa2 ceta interesting ilak 2 ari tok tek, juz ngemas umah, masak menu nak direquest leh hubby terchenta (marek telo masak merah, manok goreng ngan ulam timun jak, ritok tek manok masak merah, sayo cangkok manis + kulat ngan ulam timun juak + cencaluk erm ku sorg jak makan cencaluk ya.. hubby terchenta x pandei.. x hal la mupok2 ku ngaja ja makan cencaluk ya nya lom tauk nikmat nya asa cencaluk ya.. huh! mun dah pandei lak sik sedar sebotol caluk ya dituntumnya <- paham tak urg rei tuntum ka.. spesie minum style r.a.k.u.s ya bah... heh! arembulak ceta tek nak?.) selain ya anak buah ku dtg juak nak umur 2 thn lebih ya Athiqah Fatnin ngekot Nek Wan ngan Aki nya ke ctok..

pa juak ceta ku ritok tek owh.. aA.. ada hubby terchenta wish "HAPPY MOTHER'S DAY" tq u darling..janji hubby terchenta nak berik kek esok.. kenak sik ritok owh.. kali jak lupak owh.. nangga iklan tv madah mother's day bok ingat huh! majuk lok aku 5 saat. 1..2...3...4....5..

last thing HAPPY MOTHER's Day untuk mak ku yang tersayang berada di Bintulu nun.. SSSSSsssayang ilak ngan mak.. dah jadi mak tok bok ku tauk apa rasanya jadi mak.. sik terbayar ngan million inggit pun jasa jadi mak tok.. sikpat dicompare ngan intan & berlian apa lagik silver maukpun zhulian heheehehe... ke combodia nun ujung2 ceta ku tok tek owh.. anway eppy mother's day utk sumwa mak kat donia tok.. i luv u all.. peace..

Comments

Popular Posts