Ari Jaik.....

Ribut... Angin Koat...Hujan(pagi yang gelap kini sudah terang.. aku adikmu..dan engkau abang..wassehhh..)..tile terbang.. pokok tumbang.

Huh nang nebes ku drive mlm tek.. nyesal nar asa ngembak hubby terchenta ngan si kecik ya tek kuar mkn mlm ya.. blt jak kuar dr Imperial Mall ya nang koat ada angin, ngan sik semena2 nya juak terbang la sigek tile dpn keta dr ne ndak ka dtg nang berkecey atas jeraya, Nebes ada jak asa..tp hubby terchenta nyuwoh ilek2 jak..concentrate nangga jalan.. sampei katt dpn traffic light kat dpn bulan sabit ya tumbang sigek pokok ya.. nasib sik nimpak keta dpn mek org ya.. sumwa mek org u turn kira nak makei jln dpn survey gik.. pap.. tumbang gik sebatang! nasib ada sigek lorong kecik dpn perumahan k jalan kuar. dah ku sik penah kekayo kat perumahan ya takut jak sesat.. mok sik mok follow jak keta dpn jumpa juak jalan kuar.. nang nebes lah asa.. si kecik ya pun sik bunyi2 juak dudok kat pangkuk hubby terchenta.Takut juak nya nangga ari ujan(pagi yang gelap kini sudah terang, aku adikmu dan engkau abang).. kali.

Erm.. ya la kira berita terkini ku mlm tek... heheee
lamak sik update, masok 3 ari ritok owh.. kan apa ari senen ya tek.. maklum jak ktk org "bak kata sifu Hokage tek "BLACK MONEY ehsss BLACK MONDAY" kedak semut jak org dtg opis.. kebuluran aku nunggu kol 1 bok dpt kuar makan.nang pendek kata non stop la client dtg. Al-Maklumla gov. servant tok kdk tok la kejanya..mcm 2 la cerita diembak client dtg ya.. 1001 satu macam masalah.kekadang teringin jak ku njawap sidak ya.. i dont know.. dat's not my problem.. heheh erm... sik lamak ada atang sawan bos aku ngamok nak alah2 kenak complain public hehe.. aku pun kali sik lamak juak keja knak komplen.. heheheh mun ada org..nak ngamok2 dtg nak sik paham prosedur ya mok ngekot ati nya ajak mok jak ku ngentak palaknya ngan kersi pa boleh buat Negara kt ada undang2 mun sik nang nasib la .. lamak dah..

ngerepak indah tek owh..
Ujung bulan tok 29th Mei 2008 genapla baby tercayangku berusia setahun sama dgn 12 bulan sik berasa juak lamak ya la ku jadi mama.. sik sabar nak celebrate bestdaynya...
Tapi ku & Hubby terchenta lom decide gik nak celebrate cney.. nak celebrate mek org jak or balit kpg agak pak nek,mak nek,aki n wan nya.. tangga la kelak .

erm.. apa main point ceta ku ritok tek owh... aok la hal RIBUT tek..
hope la sik ujan gik mlm tok, sejok ada la...dah mek org diam tinggi nun di atas sana
ne ndak tido awal mlm tek.. ujan..mok ku berlagu gik sik.. sik boh lah owh takut ribut gik ari...erm fav ceta ku "Desperate Housewives" pun ku x sempat nangga abis mlm tek..tertido... xpa lak nyuwoh hubby terchenta d'load tenet jak.. ;p

Comments

Popular Posts