Rumah kedua SAya... (skema sungguh..)






Assalamualaikum w.b.t & salam kasih sayang sumwa... =)


Dari pagi tadi sibukkkkkk memanjang sebenarnya... kaunter pun full umat dengan macam2 hajat.. Alhamdulillah kesampaian semuanya.. sementara kengkawan sumwa sedang bergumbira menikmati lunch hour mereka meh kita jamukan dengan rumah kedua saya seh...


Meh nak cerita..
Photo yang pertama = Si minah nih tengak eksen kunun2 sibuk buat keja... tapi nampak sangat kantoi dok dengar si mady jane kat you tube  & berfacebooking..! takper.. time rehat nih la nak refreshkan ckit badan dan fikiran jauh2 dari cerita keja a.k.a sebenarnya tengah menggigil menahan kelaparan coz tapau nasik tak sampai lagi.


Photo yang ke-2 = Haahahahaa sila abaikan keadaan diatas rak tersebut dengan kotak segala ..itew harta jiran saya heheheeheee.. yang fail dok elok chantek sebelah tuk..ehem..ehem.. ambo punya.. =p (perasan sekian ..kalau takde bebudak praktikal yang tulung 5S kan Assalamualaikum la jawabnya... tunggang langgang macam rumah nak pindah.Kami bukan pemalas tau.. ehem ehem sebenarnya kami penyegan (org utagha kata) sikittt ja.. tak dan kengkawan.. maklumla kuli kat kaunter nak kata apakan. kata khidmat dengan senyuman.. tang ni nampak beno tengah syok layan fb ish,ish,,ish bila nak intap tak tau..


Photo ke -3= Bab ni la nak tunjuk sebenarnya.. tuh ..tuh.. sipi2 termalu sendiri kat cecelah keyboard dok tepi lappy pink saya tuh... ehem ehem.. tuh..tuh....nampak tak mug kecik kaler pink ya a aw ya a aw tuh.. hihihhihii ada gambar kucing tutup mata tapi mulut agak2 tahan senyum.tuh. eceeeceeewah eksen ngko yek..malu kunun... hihihihih itulah gadget terbaru saya =p boleh kira gadgetla tuh... ada penutup cute sungguh siap ada kepala kucing kat atas lepas tuh.. ada kepala sudu kecil kaler putih macam ekor kucing hihihi buat bancuh air teh (kami tak sebut kopi sebab lama dah tak ambil kopi since form 4 rasanya.. )


Mmm oleh kerana aktiviti riak yang agak aktif diatas agak2 hangpa paham tak explanation kami. meh tengok kami nak tunjuk jugak.. hahaaaa macam ada designer bag ka LV , Gucci segala nak belagak kan.. hahahaha
takpe... ini belagak ala rakyat marhein seperti saya =p..


Sila2 lah jamu mata.. tak mahal RM12.90 jer.. ada 10% discount lagi =p


Comments

Popular Posts