dug..Dag... dug.. Dag... & ketidaksabaran...





Salam Kasih sayang semuanya....
Tak sabar2 rasanya menanti hari esok...
Nak jumpa doktor.. nak tengok baby...
Awal2 dah pesankan Encik suami 2 take a leave (Owh En. kesayangan Kerja shift ya)
Since... 3 x check - up 35 weeks (baby transverse)
36 Weeks (Baby in Breech position)
37 Weeks (Transverse ) balik... or Doktor cakap situasi ini dipanggil sebagai Unstable lie.. so kenak tunggu minggu depan 38 Weeks untuk lihat posisi bayi samada sudah engage, floating or masih dalam keadaan yg sama... (unstable lie) berubah-ubah...


Perasaan mommy adalah berdebar-debar... Al-Maklumla 2 kelahiran sebelum ni walaupun tak cukup bulan tapi semuanya adalah normal... 


Kondisi mommy pulak... dah memang betul2 tak larat.. nak berjalan pun memang sarat dan berat sungguh.. since sumwa kengkawan opis pun tegur.. yang ini nampaknya lebih besar dari 2 abangnya dulu... huhuhuhuh "Down" memang... macam sarung guni bejalan pun ada... hhuuhhhuuuu!!! kalau nak bangun darik katil memmang ambik masa la sangat.. nak turunkan kaki..  angkat peha... sumwanya serba berat.. 


Kalau ikutkan hati memang tak sabar sangatla nak deliver... =) minta doakan ya semunya baik2 saja.. sihat Sejahtera hendaknya... Amin..Ameen Ya Rabbal Alameen...

Comments

Popular Posts