36 weeks n counting....

Salam kasih sayang semuanya...... semoga berada dalam kasih sayang dan rahmat Allah hendaknya.... 36 minggu sudah berlalu.....few more weeks to go.. huhhuhhuhu chaiyok2.... berat, sarat, terik, tegang sumwanyaaaaaa ada... kalau ikutkan hati memang tak sabar2 dah nak menyambut orang baru.... maklumla.... 2 kandungan sebelum ni tak pernah pun melebihi 34 minggu... so inilah yang terpanjang setakat ni. dalam tak sabar2 tuh pun aku bersyukur sebenarnya.. baby yg ke tiga ni tiada masalah leaking ataupun bleeding.... admit 1st trimester hari tu pun sebab dehydration hihiihh mudah-mudahan berpanjangan lah kesihatan ni hendaknya.... lama benar dah tak berblog..janggal pula rasanya hehehehe
Preparation dah 95% ready rasanya... cuma sekarang nih dah jumpa doktor sekali seminggu... anyway gender baby kali nih... masih dalam fasa rahsia hihihihih... sapa2 ada idea nama baby girl n boy bermula dengan huruf A dan D dialu alukan la memberi cdgn.... dan doakan kelahiran dan kesihatan kedua-dua kami...owh sebelum berlalu...ini  adalah entry terlewat =p

Comments

Popular Posts