Perasaan adalah teruja =p

 
Perasaan adalah sangat teruja.. =)
Keterujaan yang teramat a.k.a gedik2 hihihihhiii... tak kisah, tak heran & takmo peduli korang nak curiga apa tapi perasaan adalah seronok + gedik-gedik =p...

Sumwa geleng kepala... masih tertanya-tanya..
Terpijak duit sejuta ker? Dapat present hevattt ker ...hiiihihihihiii .. make up free? makan free? owh tidak.. tidaklah sehevat itew..tapi...

Yess!!!! Lunch hour sebentar tadi.. si gedik ini berjaya menghadiahkan 3 helai shawl gedik buat diri sendiri..
Nak tau rasa apa.. macam nak pusying-pusying satu opis sambil menari gedik2 ala cik syida dlm youtube "waka waka" hahahahaaaaa ala cerita Cik Shida dari yang glemer 2,3 menjak nih takkan tak dengar kut.. meh sini kita bagi link "waka waka" hhihihiiii ... dah bejaman teman mencari shawl ala2 rainbow kaler tapi memanjanggg jer sold out mak kecewa tau.. punah harapan mak nak bergaya =p

sumwa shawl nih kita bagi gelaran yang kiter suka taww ... =)


1) Shawl blue diamond
seswai dipakai dengan kebaya biru makcik yang 2 thn dah tak muat tuh.. tapi tup2 lepas bersalin ian muat lak.. sapa tak seronok kan? harrrusss mak rasa hebat!



2)Rainbow gedik shawl
Sebenarnya sebelum amik yang kaler ala-ala rainbow tak berapa nak menjadik nih.. kita dah sangkut kat shawl sehelai nih..still in rainbow kaler tapi pastel kaler.. sumwa lembut2 silap gaya macam nak makan... cute macammm cupcakes.. tp time salegurl tuh nak bungkus sempat mata kita nampak ada beberapa benangnya macam tersangkut sikit..mmm kecewa kiter tau..Terrrus kiter mintak discount kat salesgurl tuh tapiiii budak tuh cakap tak boleh harga memang dah murah sangat.. MMmmmphh mak tak bleh nak cakap apa..dan memang harganya RM15.00 (kira murahla tuh! ..so kiter tak marah kita redhokannn ajer mak tukar dengan shawl yang lain.. so.. terambil la shawl sehelai ni yang nampak bergayut ala2 merajuk coz takde kumbang yg sudi menyunting.. di hanger nan sebatang hihihihiiiii...



3) Black cotton shawl
Nampak channnntek sangat.... maklum la hitam kan menawan.. nampak seswai sangat kalau kita padankan dengan jubah hitam yang mak kita belikan kat Mekah 3 thn lepas ... dah terbayang dah mak anggun bergaya ala-ala minah arab dengan spec itam coach yang dah senget sebelah coz... abang dhiyya dah dudukkan n simpan bawah seat kereta (rosak tawww)- ini adalah untuk perhatian En.Suami .... hihihihihi kalau ter...mak cakap terrrrr baca entry nih... silalah beli yang baru =p hehe.. kiter tak nak yang mahal-mahal tp kalau boleh prada yer =p uhuks! uhuks!!!

yer... yer rasanya cukup2 la entry gedik a.k.a menunjuk kiter hari nih yek.. nanti ada masa kiter bergaya kiter upload k... till then... bubbye dear..

Comments

Popular Posts