Najjah @ Bersuka ria..






Owh... i'm in lurve..
Tudung Najjah adalah sangat lembut, sejuk & mudah untuk dipakai...  apatah lagi untuk si minah gedik bertudung pink.. berbaju purple seperti photo diatas.. Auww Mak suker =)

Sila2 lah menjamu mater ye.. rasanya ini entry yang kedua perihal si tudung Najjah =) Sangatt chantek.. & sungguh jatuh chenta..

Kesiannn dengan En. Kesayangan... 1 pun takde gambar coz telah dilantik menjadi photographer rasmi untuk Malaysian top Model version "KATIk" a.k.a cute =p diulangi chumell yer =p

Ya.. ini adalah photo kami weekend yg lalu.. bukan pegi manapun.. hanya mengusha2 dan menjamu mata serta mengisi pewutt sambil mengeratkan aktiviti kekeluargaan .. (cheewah tetiba tukar jadi entry skema ala-ala slot  pepagi kat t.v "Toot"

Have no idea sebenarnya nak share cerita apae.. tapi since ini adalah gambar terbaru.. silalah menjamu mata yer dear..

Owh... Si kecil Ian (expression sedikit tekujat)  hihihihiiii itew adalah wajah2 kebiasaan Ian.. Kenapa serius sangat anak mak sorang nih... smile.. sayang.. kasi nampak sumwa gusi2 pinky yang cute tuh.. macam abang dhiyya... seronok tayang sumwa gigi.. tapi berus gigi malas nauzubillah.. jenuh berkejaran sambil berbasahan nak berus gigi huh! suka suruh mommy jadi hulk vs monster pepagi..

Ehs.. kenapa entry tudung tetiba jadi jenjalan.. then marah2 anak lak.. tak best langsung.. jom kita berjemaah balik kepangkal jalan...

Owh..  dalam pantang perut adalah sangat kuruss tapi kenapa habis pantang nih.. payah sungguh nak maintain.. ergh... tensen balik..  ok kengkawan..

kalau ada petua slimkan perut... kita share sama2 k... sayang korang sumwa.. =)

Comments

Popular Posts