Dhiyya 3rd Birthday..











Happy 3rd Birthday.. Abang Dhiyya =)

Hehehe. ini adalah entry tertangguh @ entry terlewat..
sepatutnya kena update on 29th Mei lalu ..tapi oleh kerana terdapat kemalasan yang tak dapat dielakkan makanya ..tertangguh sampai hari ni... Sayannnng anak mama...sayannng buah hati mama..

Memula tuh.. si abang nih nakkan kek ada bulldozer, steamroller.. excavator bagai... tapi kedai kek tuh tak bleh pulah nak buatkan request custom sian.. si abang ngan suami tercinta yang dah siap2 lukiskan design dari rumah.. kena gakla pilihkan design yang dah sedia ada... sampai kedai sib baik si abang nih nak jugakla tempah si sponge bob nih.. yang nih abang pilih sendiri.. juz tunjuk2 jer kat album gambar yg dah sedia ada kat situ.. untuk sambutan kat rumah pulak kita tempahkan kek si elmo in red color =)

Malam sebelumnya dah siap2 packing2 kan toy's n jajan untuk abang dhiyya n member2 kat sekolah.. mommy buat lebih sikit untuk cikgu2 sekali... walaupun tak boleh nak lepak lelama sebab juz curik time rehat bebudak nih.. tapi seronok sangat coz cikgu si abang sumwa sporting n da principal herself bagi birthday card utk dhiyya... seronok sungguh dhiyya..

Harap 2 si abang tahun nih.. akan lebih matang.. nak ader adik tak boleh la nak mintak dukung selalu.. tuh ker dia.. budak baru masuk 3 thn tapi harapan bonda heheheh.. jadi anak yang soleh.. rajin belajar ... pandai mengaji .. hormatkan orang tua dan jadi insan yang berguna dunia dan akhirat amiiinnnn..

Love abang Dhiyya so... much.. from mommy n babah =)

Comments

azzey said…
Happy belated birthday to Dhiyya...
azzey said…
u r most welcome.....be a gud mother okay....-_-
Mi@ said…
Mcm dekat miri jer tu..

Popular Posts