Sunday, January 17, 2010

Tudung Najjah









Salam sahabat2 di alam maya sekalian.. kali nih nak bercerita pasal tudung lak.. baru-baru nih aku dah terjebak ke dalam aktiviti mengoder tudung2 nih..apalagi shopping online lah kat najjah.com.. giler chantekkkkk tudung tuh.. kena lak dengan org yang cantik jadi modelnya ngan jurucakap produknya huhuhuhuhhu meleleh makcik... mujur muka makcik jenis yang bujur tapi idak ler sireh sangat..hampir ngan bulat ler jugak tapi seswai lagi la nak kenekan tudung nih pun..

Tuhhhh dia penangan tudung najjah nih.. sampai 7 helai makcik order dengan si finaz.. skang nih dah seminggu bergaya dengan tudung nih.. gi office, gi jenjalan hatta ke kedai beli susu anak pun makcik pekena gak tudung najjah nih..al-maklumla takde keturuan arab pakai tudung najjah kasi sanggul tinggi ckit.. blehla makcik nak perasan jadi makcik2 arab sekejap ;p heheheh

Takat ceriter jer ape kelassss kasi taruk itew gambar kasi tunjuk ... promote ckit... heheeh

5 comments:

Jiey^Mien said...

Owh, cantik menarik, tertaik, kau memang da bomb..
Lallalalla..

Gaban said...

salam..

yezaaaa...
ya nya...kacak oh..mau juak meli klk koh..

MaMa DhiYYa said...

jiey = yeay..tapi sila abaikan tangan yang gebu itew... menci..menci.. gumuk..gumuk.. hehehehee

Gaban = ya marila mari kita membeli... beli jgn x beli.. pat juak kita merasa jadi urg arab ckit kekekekekeeke..perasan nak leput.. insap urg arab nenga... kusssssemengat..

farrah said...

Assalamualaikum sis..... Farrah sini.... Alhamdulillah seronok dengar awak suka tudung tu.... sebenarnya orang yang memakai tu pun dah memang lawa pun:)

MaMa DhiYYa said...

so..sweet.. tq farrah =)

ALWAYS LEAVE OFFICE ON TIME =P

1. Work is never ending process. You can never finish the works. 2. Interest of a client not more important than your family. 3. If y...