Selamat Tinggal 2009 & Ahlan Wasahlan 2010





Dah 3 hari tahun 2009 meninggalkan kita.. =) bermula lah lembaran baru untuk tahun 2010.. terlalu banyak perancangan untuk diri, keluarga dan kerjaya.. harapan.. sebelum tahun hadapan, sumwanya tercapai...

Antara azam untuk 2010 ialah

1) Menurunkan berat badan dari 48 kg ke 40 kg kalau sampai 38 kg (berat sebelum kawin) heehe syukurrrr alhamdulillah.. kenduri seminggu tuh!..aiyoh.. chaiyok! chaiyok! kurangkan karbohidrat..banyakkan jogging jangan malas ayuh!! jiey.. hehehe ;p

2) Menabung ..menabung dengan lebih banyak .... kurangkan shopping... ;p

3) Nih.. azam bersama suami ..mulakan langkah pertama untuk rumah idaman kami =)

4) Cuba dan cuba lagi.. dapatkan adik utk bb dhiyya

5) Banyakkan bersabar dan sabar lagi semasa berhadapan dgn public (working matter ;p)

Rasanya... cukupla tuh dulu... kata orang pelan2 asal sampai =) tapi jangan sampai tak berkesempatan heheheh...

Memula betul2 kekeringan idea nak update blog nih.. dah bersemak pun.. sesilap boleh bukak zoo negara kat laman blog nih.. rupa2 nya bukan mood jer yg pandai lari.. idea pun kengkadang kering ya.. sibuk agaknya.. bila berpeluang untuk bercuti lak.. akan dinikmati sepenuh hati =)

Psst - tak sabar nak tunggu tudung najjah sampai.. awww.. azam thn baru nak bergaya ala arabian hahahaha (sempat lagi tambah azam tuh! ;p)

Comments

Popular Posts