quilt





Inilah sedikit hasil mahsyul buah tangan aku bercuti sehari di hari Isnin =) maka untuk hari ini tiadalah istilah black monday untuk hand n leg gomen seperti kami kekekeke ;p

pinky quil nih tak siap lagi.. baru 70% jer siap..tapi tak sabar nak tayang hehehe dasar kaki tayang bukan penyabar orangnya kalau boleh nak buat banner tayang kat supermarket.. ;p quilt simple ya amattt tapi bab menunjuk melampau-lampau hehehe...

Dah siap 100% nanti kita tunjuk yer.. nih..sekadar pembakar semangat jer.. ada 1 lagi pprojek tak start..memandangkan esok dah nak kerja..maybe weekend nih baru kita mulakan project tuh.. (ish..buatla satu-satu kan... dasar tak menyempat huh!) nak buat crosstich roses menang giveaway k.fida hari tuh.. harap boleh mulakan secepat mungkin...

Doakan kita selalu sihat yer kawan-kawan dan dapat cuti banyak-banyak. boleh plan n buat project craft berkoyan-koyan.. whoa.. pokcik kayo..

Comments

Jiey^Mien said…
wahhh.. berbakat ropenya mamadhiyya nih.. =)
GABAN said…
Salam Mama D,

kacak polka dot ya kaler pink gk ya..sik nyempat2 mauk tny, cney ktk beli kain kaler merah putih bunga2 mcm lam gmbr dlm entri lepas ya...tercarik2 kmk kain ya masa di miri, sik jumpa kohh..

Popular Posts