Thursday, June 11, 2009

diary cover







Inilah projek terbaru saya... cepat dan pantas ;p semalam jer buat lebih kurang dalam 2 jam rasanya... untuk orang yang keletihan seperti saya... serta baru lepas dilanda kesibukan... projek yang senang dan pantas sebegini sesuai benar digodek-godekkan untuk melepaskan rindu dendam si mesin jahit ;p

nantikan projek yang lain2 ya...

petang ni maybe nak buat pyjamas 4 hubby n bb dhiyya...

9 comments:

SyahNur said...

cantiknye diary cover ni... creative la..

ummi-izah said...

Salam...betulllah cantik...niii mama pakai teknik applique yer..nak tanya yg part nama ader butterfly tu printed paper ker or fabrik..

efamaira said...

uuiittt.. cantik dan comey gitu.. :)

MaMa DhiYYa said...

syahnur = timo kasih bebanyak ler.. nih buat ikut lebih-lebihan kain jer..=)

ummi-izah = aha... betul..pandai sangat meneka ;p yang gambar butterfly tuh printed fabrik punya..

efamaira = mekacih efa... nak kumpul collection utk giveaway nih ;p tunggu.....

aimila said...

cntik betul diary cover tu..aimila pun ada tingat n t'fikir nk coverkan buku2 lama tu...ntah bila ler kesampaian cita2 tu..

MaMa DhiYYa said...

aimila = takper... memula start collect lebih-lebihan kain...pastu bleh start jait ckit2 kita pun jenis lambat nak siapkan satu2 projek tu.. takpe..ckit2 lama2 jadi bukit =))

Jiey^Mien said...

wahh rajinnya mamadhiyya ni.. kagum tau ngan org rajin2 nih..

sweetwannur said...

cantikkk...sgt kreatif....

MaMa DhiYYa said...

mummy rayyan = tq awak tu hebat jugak orangnya =))

sweetwannur = makasih ya.. kamu sih apa kurangnya.. cute banget felt yg dibuat geramm

ALWAYS LEAVE OFFICE ON TIME =P

1. Work is never ending process. You can never finish the works. 2. Interest of a client not more important than your family. 3. If y...