diary cover







Inilah projek terbaru saya... cepat dan pantas ;p semalam jer buat lebih kurang dalam 2 jam rasanya... untuk orang yang keletihan seperti saya... serta baru lepas dilanda kesibukan... projek yang senang dan pantas sebegini sesuai benar digodek-godekkan untuk melepaskan rindu dendam si mesin jahit ;p

nantikan projek yang lain2 ya...

petang ni maybe nak buat pyjamas 4 hubby n bb dhiyya...

Comments

SyahNur said…
cantiknye diary cover ni... creative la..
ummi-izah said…
Salam...betulllah cantik...niii mama pakai teknik applique yer..nak tanya yg part nama ader butterfly tu printed paper ker or fabrik..
efamaira said…
uuiittt.. cantik dan comey gitu.. :)
MaMa DhiYYa said…
syahnur = timo kasih bebanyak ler.. nih buat ikut lebih-lebihan kain jer..=)

ummi-izah = aha... betul..pandai sangat meneka ;p yang gambar butterfly tuh printed fabrik punya..

efamaira = mekacih efa... nak kumpul collection utk giveaway nih ;p tunggu.....
aimila said…
cntik betul diary cover tu..aimila pun ada tingat n t'fikir nk coverkan buku2 lama tu...ntah bila ler kesampaian cita2 tu..
MaMa DhiYYa said…
aimila = takper... memula start collect lebih-lebihan kain...pastu bleh start jait ckit2 kita pun jenis lambat nak siapkan satu2 projek tu.. takpe..ckit2 lama2 jadi bukit =))
Jiey^Mien said…
wahh rajinnya mamadhiyya ni.. kagum tau ngan org rajin2 nih..
sweetwannur said…
cantikkk...sgt kreatif....
MaMa DhiYYa said…
mummy rayyan = tq awak tu hebat jugak orangnya =))

sweetwannur = makasih ya.. kamu sih apa kurangnya.. cute banget felt yg dibuat geramm

Popular Posts