SAya Busykan Yang ini ...(erk.. boleh paham..)

WAh........ lama benar dah rasanya tak meninggalkan jejak disini... =)
Rinnnnduuuu Selamat tahun baru semua.. hihihiii rasanya dah basi pun cerita tahun baru.ya
Banyak benar cerita yang nak dikisahkan .. nak mulakan dimana .. sebenarnya bukan kemana-manapun .. cuma kekangan masa tidak mengizinkan.. sibuk mengalahkan menteri..
Sibuk menggomol si kecik kekasih hati yang ini

Lihat senyuman perawan yang menawan buat bonda terpikat lagi tertawan =) Mmmuah! Mmuah!! Mmmmuahh! Owh.. Cinta Hati mama

Awal tahun dah amik cuti seminggu tak puas hati menggomol si kecik ni dihujung minggu sahaja... wa... seronok sangat dapat syium syium bau tangan Ian dalam mitten masyamm masyamm hihihiii..
alamat matila tak sampai hujung tahun cuti pun habis.. last year takpelah banyak sick leave.. pregnant la katakan.. tahun ni nak sick leave apanya..menternak lemak la jawabnya hahahahaa..

Mak dah naik 2 kg dah 47kg huhuhuhh terukla kalau tak turun2.. selera selalu takde..tapi mulut nak mengunyah jugak En.suami dengar pun tersenyum simpol selalu.mana taknya tiap kali makan cakap takde selera..sumwa rasa tawar ..hehehe tapi maju jer 2,3 pinggan selamat..

Rasanya kena mulakan jugak diet nih..sebelum semua baju dan seluar bertukar size ergh...... mak jeles tau tengok orang kurusssss kurusss chantekkkk sarong apapun seswaiii

Ergh... mak busy nak kuruss boleh?


Comments

ct N honey said…
ada bby ni mmg sibuk,x ckup masa dibuatnya.Lagi satu masalah lepas bersalin,nak kuruskan bdn,semua org mengalaminya......apa nak buat,fitrah ppuan,mengandung,jaga anak,kurus bdn,mengandung lagi............ha..ha...
Susu said…
47kg tak gemuk oke...
Apa nak susah hati. Ingatkan 74kg... hahaha
Nour El AiN said…
ct n honey = hahaaaaa 1st tq coz sudi singgah sini
2. sambung balik gelak hahahahaaaa
kurus chantek... mengandung lagi dan lagi tak habesss

susu = 47kg dgn ketinggian yang amat ranum lagi katek 143cm hihihihihiii
agak2 ghoper buah pear adoo =p

Popular Posts