baby kecik kene seme-seme

srottttt!!!!
sian si kecik kene seme2
sian kat hubby terchenta x cukup tido.. kena layan si kecik meragam tetengah malam..
sian.... kat mama kene.. layan dua2 orang terchenta heheheeee

herannya nyer pagi nih aku tak ngantok pun..
besa je buat keje.. mood pon ader.. hubby pun cakap cam tuh.. tak ngantok pon..
mungkin sebab si kecik dah lama tak meragam.. so rest banyak.. hehe

last saturday.. kakak n abang ipar dtg umah.. wa n family oso.. so ramailah bebudak yg lepak kat umah umah yg biasanya bertiga jadi riuh rendahlah jugak.. aku tumpang happy .bukan selalu sedare-mare dtg nih.. belah ptg sabtu bawak diorang jln2 kat boulevard aku takde beli paperpun juz amik baju tido utk si kecik terchenta..

sebelah malamnyer sebenarnya dah janji pun dgn officemate nak makan ramai2 kat umah dier tp nampaknya cancel coz tetamu masih excited nak g bershopping.. aku temankan ler coz si kecik terchenta kami dah start meragam jugak biler tgk hubby terchenta dah siap2 pakai baju cecantik nak temankan kakak n family g shopping.

heheheeee dalam keriuhan ada kelucuan
siannnnn hubby terchenta time bgn tido jer belah pg tekejut spec sudah hancorrrr apa jadi?
time aku vacuum umah tadi ok jer aku tgk spec tuh kat sebelah hubby terchenta. huh! takleh nak salahkan bebudak jugak..dah hubby terchenta yg tak simpan elok2.. sian hubby...
sungguh lucu ya amat.. bile pakai spec lame... oldskool sungguh.. si kecik pun boleh tersengih tgk wajah baru abahnyer... hehehee

bulan ni birthday hubby terchenta
aku pon lom plan aper2 lagi utk hadiah
so.. aku plan nak hadiah spec br utk hubby... sian tgk hubby terchenta g kejer dgn spec yg dah lebih seploh thn tuh...
semalam, lepas lunch kat imperial mall trs bawak hubby g check mate..hubby cakap tak yah.. tapi kiter memang betol2 nak kasi... so hubby terchenta turutkan jugak...(dlm hati tuh mesti nak jugak kan kan kan??? ;p)

dah settle bab spec.. melayang jugakla.. dlm Rm 500+ takper.. bukannya selalu..

Comments

Popular Posts