sWe3t LittlE Tim3




Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..
Kenyit - kenyit mata .... Senyum semanis kurma =D

Lama jugak dah tak bersiaran ya.. hilang rentak dah rasanya nak menulis nih =)

Alhamdulillah.. dah lepas pantang pun... Maka .. sudah terbangla segala bengkung, hirup kunyip, air masak, tapal, pilis , halia dan segala macam rempah ratus yang lain... hihiihhihi kita memang jenis tak tahan .. dalam pantang hari tuh pun sempat minum ice coke segelas... (betul-betul kerja gila punya) nikmatnya sekejap jer.. tapi part sakit perut lepas tuh hanya tuhan yang tahu... nak berdiri tegak pun tak boleh... padan muka diri sendiri.. huh!

Emak membebel tak berenti dan Encik Suami hanya mampu geleng- geleng kepala, tak sangka agaknya akan kegelojohan isterinya... macam tak pernah minum coke haahahahaa... sungguh mak insaf nokkk sakit nya menyucuk2 ... nak-nak time nak tarik nafas tuh.. macam putus urat satu2 rasanya.. patutla org dolu-dolu kuat benar pantangnyer.. maka akibat durhaka terhadap segala macam pantang .. lambat benarla berat nak turun.. tengok badan sendiri depan cermin macam belum bersalin pun hahahahaaa!!! kemarilah semangat diet .. huhuhuhu =(

Ops.. melalut ke laut la pulak ceritanya,,, mari sembang-sembang pasal photo dibawah...  Gambar pertama Encik kesayangan bersama anak ke dua, Baru lepas kena inject tuh .. bawa jenjalan sekejap nak pujuk ... Abang Dayyan men psvita pun mulut masih muncung.. sakit hati kena inject kot. hahahaa






Yang ini gambar mak budak bersama anak sulung heheehe .. Seronok rasanya dapat keluar rumah menghirup udara segar shopping complex hihihihihihiii (lama benar dah terperam... rindu benar dah nak menyopping kan diri)

Mari kita sengih bersama .. 1, 2, 3 .. yer mari saksikan lengan kita yang masih tembam itew Auw...!! orang lain pantang makan bercatu.. time pantang anak ke-3 nih.. malas sungguh rasanya.. rasa nak makan kita makan sungguh-sungguh, rasa nak minum kita minum sungguh-sungguh takder ikut sukatan pun.. akibatnya... sendiri tanggung ler... berdiet pun kalau kepala pening hati sakit perut lapar , apalah gunanya... hhihihih perut kenyang hati manyak sinang , kepala pun ringan ... betol tak.. (memang pepatah orang kuat makan) hahaahaha akulah tew!

Comments

Popular Posts